Els aficionats al vi i el formatge i les seves infinites combinacions tenen una cita obligada aquest dissabte a la plaça de Perpinyà de Granollers.
L’espai acollirà una nova edició del Mercat del Vi i Formatge, activitat que està orientada a permetre que els productors ofereixin les seves propostes directament als consumidors, sense intermediaris. Aquesta edició els protagonistes seran els vins de l’Empordà (tot i que també n’hi haurà d’altres indrets de Catalunya, i també se’n vendrà a granel) i els formatges del Pirineu i el Prepirineu, elaborats amb llet de cabra, d’ovella, de vaca i fins i tot de búfala.
La mostra s’envoltarà d’activitats complementàries: al matí hi haurà tallers infantils amb Kids&Us, realitzats en anglès i relacionats amb la fruita i el formatge. A partir de les 10 del matí, nens i nenes descobriran, per exemple, d’on ve la llet de cadascuna de les varietats de formatge, d’una manera divertida i adaptada a diferents nivells d’aprenentatge.
A partir de 2/4 de 2 del migdia serà l’hora del vermut, moment per tastar un bon vi, un got de ratafia o un vermut. A la tarda, a partir de 2/4 de 7 de la tarda, experts elaboradors maridaran alguns vins empordanesos amb formatges presents al mercat.
{{ comment.text }}