Rècord d’Aleix a Montmeló

El pilot Aleix Espargaró va aconseguir el rècord de la volta més ràpida a Montmeló al darrer Gran Premi de Catalunya de MotoGP

07/06/2022
Montmeló

El pilot de Granollers Aleix Espargaró va marxar trist de Montmeló per l’errada que el va desbancar d’un més que probable podi a la cursa del Gran Premi de Catalunya de MotoGP, però ningú no li podrà negar que a hores d’ara és el més ràpid a Montmeló. Dalt de la seva Aprilia, Aleix va aturar el crono en 1’38’’771, un rècord per a la classificació de la pole que fulmina l’anterior marca de 1’38’’853, que havia aconseguit el campió Fabio Quartararo l’any passat. A més rodar més ràpid que ningú, Aleix va superar per 31 mil·lèsimes el següent pilot, Pecco Bagnaia. En aquesta imatge del fotògraf d’EL 9 NOU JULIÁN VÁZQUEZ, el granollerí Aleix Espargaró circulant pel Circuit de Barcelona-Catalunya aquest diumenge.