QUIOSC DIGITAL BUTLLETINS

Tanca el Restaurant “Santi” de Singapur

El restaurant “Santi” de Singapur fundat per Santi Santamaria tanca les seves portes, segons han informat fonts del Restaurant Can Fabes. El tancament es produirà oficialment el pròxim 11 de març, un any i gairebé un mes després de la mort del cuiner.


El 9 Nou
25/02/2012

Santi Santamaria va perdre la vida el 16 de febrer del 2011, quan va patir un infart de miocardi mentre es trobava precisament al restaurant de Singapur. El Restaurant “Santi” estava dirigit per la filla del cuiner, Regina Santamaria. Amb la mort del pare, la Regina es va fer càrrec també del Can Fabes de Sant Celoni, l’Evo de Barcelona i el Sant Celoni de Madrid. El “Santi” es va inaugurar l’abril del 2010.

El Restaurant “Santi” tanca les seves portes després de molta “deliberació”, segons informa el complex on es troba el Restaurant, Marina Bay Sands, a través de la seva pàgina web. En aquest comunicat, també s’explica que la familia es dedicarà a partir d’ara als projectes que té a l’estat espanyol, en referència als tres restaurants dirigits per la Regina Santamaria a Sant Celoni, Barcelona i Madrid respectivament.

Segons aquesta web, el “Santi” aposta per una cuina que combina la cultura mediterrània amb els plats catalans. El text també afirma que és una cuina “bàsica” i “sofisticada”, amb respecte pels ingredients de temporada i amb una “atenció meticulosa” en la preparació del menjar.

El Restaurant Can Fabes de Sant Celoni compta actualment amb dues estrelles Michelin, després de perdre’n una el passat novembre. El Restaurant Sant Celoni de Madrid en té dues més i l’Evo de Barcelona en té una.

LA PREGUNTA

Veu bé que el president dels bisbes espanyols opini sobre política?

En aquesta enquesta han votat 654 persones.