Un xef de Granollers competirà a Valladolid per la millor tapa

El xef Sergi Martínez, resident des de fa dos anys a la Torreta, competirà en la final del XII Concurso Nacional de Pinchos, que se celebra des d’aquest dilluns i fins dimecres a Valladolid. Martínez competirà amb 45 finalistes més.

El 9 Nou
06/11/2016
Granollers

La tapa lingot de bolets amb compota de pebrot escalivat, perles gelades, formatge Idiazabal i aire de vi ha donat dret a Sergi Martínez a participar en el concurs per escollir la millor tapa a l’Estat. El concurs, amb 46 finalistes, se celebra entre dilluns i dimecres a Valladolid.

Martínez, un arquitecte nascut a Figueres i resident des de fa dos anys a Granollers, va decidir dedicar-se a la cuina, que havia après de manera autodidacta. No és el primer concurs en què competeix, perquè al programa de TV3 Cuines ja va guanyar el premi al millor plat d’innovació amb un gelat de pernil cuint amb pa amb tomàquet.

El xef té previst obrir un restaurant en els mesos vinents. Serà el Jardí de Can Figueres, situat al carrer Josep Umbert a l’alçada de l’edifici judicial de Granollers.

LA PREGUNTA

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't