Al KH-7 BM Granollers se li escapa una bona ocasió de vèncer el potent Super Amara Bera Bera

L’equip de Robert Cuesta ha plantat cara a un dels tres colíders, com ja havia fet al Palau d’Esports contra el Rocasa Gran Canària (25-26) o a la pista del Mecalia Atlético Guardés (32-31), els altres equips que encapçalen la classificació de la Divisió d’Honor femenina juntament amb l’equip basc.

14/04/2018
Granollers

A diferència del partit de la primera volta, en què les granollerines van perdre clarament, aquest cop el partit ha estat molt igualat, malgrat que durant gran part del partit l’equip basc ha anat per davant. La bona tasca defensiva, les aturades d’Andrea de la Torre i la connexió entre la primera línia -bàsicament Lora Sarandeva i Tilda Matthijs- amb la pivot Kaba Gassama han servit per no perdre pistonada i mantenir els desavantatges en la mínima expressió.

Les de Robert Cuesta han anat a remolc a partir del minut cinc (3-2) i han tornat a posar-se per davant just abans del descans amb el 10-9 aconseguit per Elene Vázquez. El Bera Bera ha empatat i Judit Ballesteros podia haver posat l’11-10 en l’últim atac però la seva vaselina des de l’extrem ha topat amb el travesser.

A la segona part les de Donòstia han arribat a un màxim avantatge de quatre gols (13-17) però el KH-7 s’ha recuperat amb un parcial de 3-0 i s’ha tornat a posar dins del partit superant moments crítics arran d’un parell d’exclusions seguides. A dos minuts i mig del final el KH-7 ha tingut atac per empatar a 20 però l’ha fallat i dos gols de penal del Bera Bera han sentenciat el partit.

El PSC ha de liderar els pactes per a la nova legislatura al Parlament?