Alexia Putellas i Maria Pérez es proclamen campiones del món de futbol

La Selecció espanyola, amb les jugadores de Mollet i Sant Fost, ha derrotat Anglaterra a la final del Mundial (1-0)

Les futbolistes Alexia Putellas –de Mollet– i Maria Pérez –de Sant Fost– s’han proclamat campiones del món amb la Selecció espanyola de futbol aquest diumenge. El combinat estatal ha aconseguit la victòria a la final després de derrotar Anglaterra per un únic gol (1-0).

El partit s’ha jugat a l’ANZ Stadium de Sydney a les 12 del migdia, hora catalana. El Mundial s’estava disputant des de finals de juliol a Austràlia i Nova Zelanda.

Espanya ha dominat el matx de principi a fi i l’ha encarrilat amb un gol d’Olga Carmona abans de la mitja part. L’entrada d’Alexia s’ha fet esperar fins al minut 90 i només ha pogut jugar els 13 minuts d’afegit. La vigent Pilota d’Or havia anat recuperant sensacions durant el Mundial després d’una lesió que la va mantenir apartada dels terrenys de joc prop d’un any.

Què creu que passarà si torna Puigdemont?

En aquesta enquesta han votat 251 persones.