Canovelles homenatja Anna Riera pel bronze al mundial de veterans

L’atleta del Club Atletisme Canovelles Anna Riera Pla ha aconseguit la tercera plaça a la categoria F50 del Campionat del Món de veterans de 100 quilòmetres, disputat aquest diumenge. Riera ha aconseguit el rècord de Catalunya de la seva especialitat

Anna Riera Pla, del Club Atletisme Canovelles, rebrà aquest dimarts un homenatge al pavelló Tagamanent de Canovelles per reconèixer el seu tercer lloc al mundial de veterals de 100 quilòmetres. Riera va córrer aquesta distància en 9 hores 17  minuts i 34 segons, un temps que suposa el rècord de Catalunya de l’especialitat en la categoria F50.

En la cursa disputada aquest diumenge a Múrcia, Riera només va ser superada per una australiana i una belga. El rècord de Catalunya obtingut en la cursa és la tercera plusmarca que obtenen els atletes del club en un any, després dels que han assolit Youssef Essabani en 3000 m pista coberta i Júlia De la Piedra en 1000 m.