Dani Cuartero, de la Garriga, guanya la 15a Cursa de les Tortugues

El garriguenc Dani Cuartero (AC Carns Viaplana) va ser el guanyador, aquest dissabte, de la 15a edició de la Cursa de les Tortugues, celebrada a la Garriga. Cuartero va completar els 14 quilòmetres de recorregut en un temps de 50min 31s (mitjana de 3min 37s per quilòmetre).

02/05/2010

El segon classificat va ser l’atleta local Khalid Kajtih Sahtout, que va aturar el crono en 51min 15s. El tercer va ser Manel Cabanillas, del club l’Aire (Granollers), amb 51min 38s.

Pel que fa a les noies, la primera va ser Paula Salgado (1h 3min 24s), seguida per Paola Cavasín (1h 04min 17s) i per Raquel Gutiérrez (1h 04min 37s). Més de 450 atletes van creuar la línia d’arribada.

En aquesta enquesta han votat 103 persones.