Derrota del Recam Làser Caldes en encaixar un gol en el darrer sospir

Un darrer gol de l’ICG Lleida Llista en els darrers instants del partit deixa als vallesans sense premi

26/03/2017
Caldes de Montbui

El Recam Làser Caldes ha tornat amb les mans buides de la pista de l’ICG Lleida Llista on ha jugat aquest diumenge al migdia. No ha aconseguit cap punt gràcies al darrer gol local que ha arribat quan faltaven 35 segons pel final del partit.

Xavi Rovira ha obert el marcador pel Recam Làser. A partir d’aquest moment, els locals han controlat el ritme de partit i, finalment, han aconseguit el gol de l’empat. Amb l’1-1 al marcador, s’ha arribat al descans.

A la represa, el CH Caldes ha tornat a endollar-se i ha fet uns 25 minuts molt bons. Roger Acsensi i Jacint Molera han posat el 1-3 al marcador. Els locals han retallat distàncies però novament Xavi Rovira ha marcat pel Caldes aprofitant la desena falta dels locals. Un nou intercanvi de gols deixava el 3-5 al marcador.

Amb dos gols en tres minuts, els locals han tornat a situar l’empat en el marcador que Xavi Rovira no ha pogut tornar a desequilibrar tot i disposar d’una segona falta directa per acumulació de faltes.

Semblava que el partit acabaria amb taules però no ha estat així. Dario Giménez ha aprofitat una falta directe per fer el gol de la victòria local (6-5).

Zona perillosa

La derrota situa el Recam Làser Caldes a la zona perillosa de la classificació de l’OK Lliga quan queden set jornades pel final del campionat.