El Barça aparta al Fraikin BM Granollers de la final de la Copa

El Fraikin ha perdut 32-22 a les semifinals

07/03/2021
Granollers

Tot i plantar cara, no ha pogut ser i el Fraikin BM Granollers s’ha quedat aquest dissabte sense el bitllet per a la final de la Copa del Rei d’handbol que es disputa aquest diumenge a Madrid.

Els vallesans no han pogut superar el Barça que ha fet bons els pronòstics que el definien com a favorit per aquest partit -i per tota la fase final de la Copa- i s’ha imposat per 32-22.

El Fraikin ha plantat cara durant la primera part del partit. El Barça anava per davant en el marcador però un parcial de 0-4 ha situat l’empat a 11 a l’electrònic. I, poc després, un altre parcial de 0-3 ha propiciat que el BM Granollers hagi avançat al Barça.

Era el minut 34 quan el Fraikin ha aconseguit posar-se per davant al marcador: 13-14. A partir d’aquest moment, però, ha arribat la reacció blaugrana amb un parcial de 14-2 que ha deixat el partit pràcticament vist per sentència.

Amb el partit resolt, els dos entrenadors han donat minuts al més joves. El Fraikin BM Granollers ha acabat amb sis jugadors del planter a la pista.

Esteban Salinas, que ha fet quatre dianes a la porteria blaugrana, ha estat escollit millor jugador de les semifinals.