El Caldes s’acomiada de la Cers en un partit històric

El Recam Làser ha perdut per 0-2 en la semifinal que ha disputat amb l’equip local

El Recam Làser ha caigut a les semifinals de la Copa de la Cers davant el Viareggio (0-2) en un partit marcat per un ambient espectacular a la grada. Els vallesans, malgrat cedir el domini durant la primera meitat, han estat dins el partit fins al final i, fins i tot, han tingut l’empat a tocar. Tot i això, els calderins han disputat un partit per recordar en la seva primera final 4 europea.

El partit ha començat amb un Caldes amb ganes de tocar la bola davant uns italians ben col·locats en defensa. A poc a poc, els amfitrions han anat entrant dins del partit i han començat a intentar batre a Campor amb xuts llunyans.

El primer gol dels italians ha arribat al minut 13 en un xut des del mig del camp que el català Xavier Costa ha desviat al fons de la xarxa davant de Campor. A partir d’aquí han arribat els pitjors minuts dels calderins. El Viareggio ha agafat les regnes del partit disposant de diverses ocasions i aprofitant espais en defensa del Caldes.

La segona meitat ha començat igual que ha acabat la primera, amb un Viareggio molt segur en defensa que anul·lava les arribades del calderins. A mesura que passaven els minuts el Caldes insistia i no perdia l’esperança de fer l’empat. A cinc minuts pel final Rovira ha enviat damunt el pal la seva falta directe, en el moment que l’equip oferia més pressió. Minuts més tard una pilota robada al mig del camp de Rubio li permetia fer el segon gol pels italians, que trencava les opcions del Caldes ser a la final de diumenge.

En aquesta enquesta han votat 896 persones.