El CHP Bigues i Riells perd els quarts de final de la Copa de la Reina

Les de Xiqui Carmona cauen per 2 a 0 contra el Voltregà

Tasha Lee va ser la gran protagonista del partit de quarts de final de la Copa de la Reina que va enfrontar el Bigues i Riells i el Voltregà. La jugadora del conjunt osonenc va resoldre el partit en un minut: primer anotant una falta directa i en la jugada següent culminant un contracop. El Bigues va dominar en els primers trams de la primera i segona meitat, però va ser insuficient. Amb el 0 a 0 al marcador, Marta Borràs va fallar una falta directa que hauria avançat el conjunt entrenat per Xiqui Carmona. Les dues fuetades de Lee van deixar un 2 a 0 al marcador que va deixar el Bigues i Riells fora de la competició a les primeres de canvi.
Era la tercera Copa de la Reina per les jugadores del Bigues, que van sortir molt motivades al partit. La primera meitat va tenir molt control i poc risc per part de les dues plantilles. El 0 a 0 al descans satisfeia als dos equips.
A les segona, el pas dels minuts va anar activant el partit. Borràs va tenir les millors ocasions, sobretot una falta directa que la portera del Voltregà va rebutjar. Klein, a l’altra porteria, no va poder fer el mateix davant de Lee. Primer la va superar per l’esquerra a la falta directa i després entre les guardes en un contracop per sentenciar l’eliminatòria a partit únic.

En aquesta enquesta han votat 86 persones.