El Fraikin acaba atropellat pel poder del Barça i perd 41 a 29

Doncs aquest any tampoc ha pogut ser. El rodet blaugrana ha passat per damunt d’un Fraikin que no ha estat a l’alçada durant la primera meitat i que ha encaixat massa gols -23 a la primera i un total de 41-. A la segona el joc de l’equip ha millorat una mica però el Barça no ha donat cap opció

08/03/2014

Toni Garcia havia dit a la prèvia del partit que només si el Barça sortia a pista despistat el seu equip tindria alguna opció de guanyar. Però ha estat el Fraikin qui ha estat per sota de les seves possibilitats. La defensa no ha pogut aturar el joc d’atac blaugrana, amb un Lazarov molt inspirat des de la primera línia -vuit gols de nou llançaments-, o combinant bé amb els pivots Sorhaindo i Noddesbo. La defensa dels de Xavi Pascual en canvi, ha mantingut a ratlla l’atac granollerí. Sempre molt lluny de la porteria -més enllà de la línia de nou metres- només Salinas -sis gols- o la connexió amb el pivot Víctor Tremps han funcionat. El Fraikin ha encaixat a la primera part els mateixos gols que sol rebre de promig durant els partits: 23.

Si el partit no estava prou sentenciat, el Barça ha aconseguit un parcial de 8 a 3 en nou minuts que els ha situat amb la màxima renda de tot el partit (+13) amb 31-18 que feia mal de veure. Toni Garcia ha demanat temps mort i l’equip, conscient que tot estava perdut, ha intentat fer un joc bonic, amb jugades espectaculars, que com a mínim han fet xalar l’afició desplaçada fins al Palau Blaugrana.

El rodet blaugrana, de mica en mica, ha anat marcant més i més gols, amb contribució d’homes com Karabatic, Gurbindo o Sarmiento, que no havien aparegut a la primera i han aconseguit una altra vegada sobrepassar la barrera dels 40 gols per acabar el partit amb 41. El Fraikin, amb 29, ha superat els 28 que li va marcar a la final de la Copa Asobal -tot i que aquell partit va ser més igualat- i ha estat a punt d’igualar el màxim de 30 que havia encaixat el Barça en un partit.

En aquesta enquesta han votat 857 persones.