El Fraikin BM Granollers busca una plaça a la final de Copa davant el Puente Genil

Els vallesans arriben a la semifinal després d’eliminar el Bidasoa a la pròrroga en un partit vibrant

El Fraikin BM Granollers és a un partit de la final de la Copa del Rei d’Handbol. Aquest dissabte, l’equip que entrena Antonio Rama es disputarà aquesta plaça davant el Puente Genil, que aquest dissabte va eliminar l’equip amfitrió de la competició, l’Antequera.

El BM Granollers arriba a aquest partit amb la credencial d’haver eliminat un rival molt complicat. Davant el Bidasoa d’Irún, que comparteix amb els vallesans la segona plaça de la Lliga. Era el partit estrella dels quarts de final i no va defraudar. Es va resoldre a la pròrroga.

El Fraikin havia dominat bona part de l’enfontament, a partir de la bona aportació de la primera línia vallesana, però el Bidasoa no només va ser capaç d’igualar el partit, sinó que el va tenir a les mans quan a l’últim minut del temps ordinari dominava amb un gol d’avantatge i tenia possessió per resoldre. Una aturada de Rangel i un gol d’Antonio García, nomenat millor jugador del partit, quan faltaven sis segons per al final van suposar les taules i van obrir la porta a la pròrroga.

L’intercanvi de cops va marcar la pròrroga, en la qual va emergir la figura de l’extrem Sergi Franco, que va fer els dos últims gols per posar el marcador en el 36-37 definitiu i fer esclatar l’eufòria de l’equip vallesà.

El Puente Genil és un vell conegut per al Fraikin BM Granollers a la Copa. L’any passat, els vallesans es van imposar als andalusos en els quarts de final de copa, però el 2018 va ser el Puente Genil el que va eliminar el Granollers de la competició en la final a vuit. A la Lliga Asobal, la diferència en favor dels vallesans, segons, i els andalusos, catorzens, és àmplia.

Una victòria en el partit, que comença a les 9 del vespre d’aquest dissabte, posaria el BM Granollers a la final de Copa, que es disputa diumenge. El rival sortirà del partit entre el Frigoríficos Morrazo de Cangas, que va superar l’Ademar de Lleó, i el Barça, el gran favorit però que ahir va patir per eliminar l’Anaitasuna navarrès.

Què creu que passarà si torna Puigdemont?

En aquesta enquesta han votat 347 persones.