El Fraikin BM Granollers cau a Logronyo després de ser desbordats en la primera meitat

Una gran primera part del Naturhause la Rioja va condemnar el Fraikin BM Granollers en la visita a Logronyo d’aquest dissabte. Els vallesans perdien de set en la primera meitat i ja no van poder remuntar el partit, que va acabar amb un clar 35-29. Els vallesans es mantenen al vuitè lloc.

11/04/2010

La primera meitat va marcar definitivament el partit que aquest dissabte enfrontava el sisè classificat de la Lliga Asobal, el Nauthause la Rioja, i el vuitè, el BM Granollers. Els vallesans marxaven al vestidor amb set gols de desavantatge, impossibles de remuntar, tot i imposar-se en el parcial de la segona meitat.

Des del primer moment, l’equip de Logronyo havia pres avantatge en el marcador, amb encert en el llançament i en la porteria, però també amb una permissivitat arbitral que va treure de polleguera els jugadors visitants.

El desgast físic dels locals en la primera meitat els va passar factura en la segona, però la gran distància obtinguda va permetre el Naturhause afrontar amb comiditat el tram final del partit, en què els vallesans només van poder retallar en un gol la diferència. Els vuit gols d’Antonio García i els set de Grundsten van ser insuficients per superar el Naturhause i fer un nou salt endavant a la classificació. Els jugadors que entrena Llorenç Rueda segueixen en la vuitena posició.

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 881 persones.