El Fraikin BM Granollers cau als quarts de final de la Copa del Rei en la tanda de penals

En un partit extremadament igualat, com tots els que han disputat els granollerins amb l’Ángel Ximénez Puente Genil aquesta temporada, els homes d’Antonio Rama han pagat en excés les errades comeses en atac a la segona part i a la pròrroga i han errat dos dels quatre penals llançats en la tanda final decisiva.

El Fraikin BM Granollers ha dominat el marcador durant la primera meitat, però no ha pogut desempallegar-se d’un Puente Genil que ha tingut en la figura del porter Álvaro de Hita a un dels seus principals protagonistes. Les seves aturades han permès el seu equip mantenir-se dins del partit en una primera meitat en què els granollerins han aconseguit un màxim avantatge de tres gols (8-5). Amb el 9-6 al marcador el tècnic andalús, Julián Ruiz ha demanat temps mort i la reacció del seu equip ha estat immediata, amb un parcial d’1 a 5 que els ha posat per davant (10-11).

Després d’un temps mort demanat per Rama el Fraikin ha respost amb un parcial de 3-0, amb tres aturades de Bombom Almeida, per arribar al descans per davant 13-11, un avantatge que han ampliat a l’inici de la represa fins el 15-11, que ha estat el màxim avantatge dels de Rama. Jorge Oliva, que ha entrat sota els pals a la segona part en substitució de De Hita, ha emulat el seu company i han estat les seves aturades les que han permès que el seu equip igualés de nou el marcador (16-16).

Dos contraatacs seguits d’Álvaro Cabanas han posat l’equip dos gols amunt (18-16) però els llançaments al pal, les aturades d’Oliva i un parcial de 0-4 ha posat el Puente Genil amb dos gols de marge ben a prop del final (20-22). El Fraikin ha aconseguit empatar a 22 i ha forçat una pròrroga en què l’equip ha aconseguit connectar amb Adrià Figueras. El pivot ha aconseguit quatre dels cinc gols de la pròrroga però ha estat el Puente Genil qui ha tingut l’últim atac per guanyar. Novica Rudovic l’ha estavellat al pal, arribant-se així a la tanda de penals. Una tanda en què David Resina i Ian Tarrafeta han errat els seus llançaments -Cañellas i Figueras han marcat- mentre el Puente Genil n’ha marcat quatre dels cinc.