El Fraikin BM Granollers cau contra el Barça després de resistir mitja final de la Copa Asobal

El Fraikin BM Granollers ha perdut en la final de la Copa Asobal que disputava aquest diumenge davant l’FC Barcelona (30-25). Els vallesans han aconseguit mantenir igualat el partit durant gairebé tota la primera part, però al començament del segon temps els blaugrana han agafat avantatges insalvables.

El Fraikin BM Granollers no ha pogut superar l’actual campió de la Copa Asobal, malgrat la resistència mostrada durant la primera meitat davant dels clars favorits a imposar-se en la final. Després d’uns primers minuts molt igualats, amb una bona intensitat defensiva del Granollers, l’equip vallesà ha aconseguit fins i tot posar-se per davant quan faltaven tres minuts per acabar el primer temps. Ha estat a partir de llavors que els blaugrana han reaccionat i han aconseguit un parcial de 3-1 en aquests últims minuts per arribar al descans per davant en el marcador (15-13).

A la represa, un nou parcial clarament favorable al Barça li ha donat el control del partit. Les aturades del porter barcelonista Gonzalo Pérez de Vargas, que havia jugat al Granollers fa algunes temporades, i els llançaments de llarga distància del lateral Lazarov, han estat claus per incrementar els avantatges dels campions. El Barça ha regulat aquest avantatge per imposar-se per 30-25.

El BM Granollers ha perdut així la tercera de les quatre finals d’aquesta competició que ha disputat. Tot i partir amb el desavantatge d’enfrontar-se als amfitrions en la semifinal, guanyada de manera brillant aquest dissabte, els vallesans han mostrat solvència en una competició que disputen els quatre millors equips de la Lliga Asobal. Davant del totpoderós Barça, els jugadors que entrena Carlos Viver, han pogut mostrar una gran solvència, només alterada en els últims minuts del primer temps i els primers del segon, en els quals s’han marcat uns avantatges que s’han pogut reduir amb l’empenta final del BM Granollers. La bona disposició de l’equip queda demostrada amb el nomenament del pivot dels vallesans, Adrià Figueras, com el millor jugador de la competició.

El PSC ha de liderar els pactes per a la nova legislatura al Parlament?

En aquesta enquesta han votat 414 persones.