El Fraikin BM Granollers cedeix un empat (25-25) davant el debutant Viveros Herol BM Nava

L’equip d’Antonio Rama va millorar prestacions respecte el primer partit a Cangas, sobretot defensivament i sota els pals, però el Nava va oferir bones sensacions, va lluitar fins el final i va estar a punt d’emportar-se el premi gros del Palau d’Esports.

14/09/2019
Granollers

La derrota al partit inaugural contra el Frigoríficos Morrazo havia posat un punt de pressió per l’estrena al Palau que es va accentuar, i complicar, amb l’anunci de la marxa d’Antonio García a l’HBC Nantes francès. La visita del debutant Viveros Herol BM Nava podia fer pensar en un partit més o menys assequible, un pensament totalment enverinat. L’equip de Segòvia havia debutat a l’Asobal amb una victòria davant el Recoletas Atlético Valladolid i a punt va estar d’endur-se els dos punts. Un gol d’Ian Tarrafeta a mig minut del final, i una bona defensa, van impedir que els homes de Dani Gordo aconseguissin la victòria.

Va ser un partit molt igualat, amb avantatges escassos per un i altre equip i, a diferència del partit de Cangas, amb més protagonisme de les defenses i les porteries. Pol Sastre i Yeray Lamariano van ser els més destacats sobre la pista, a banda d’Adrià Figueras, que va tornar a excel·lir amb els seus deu gols. Dos gols seguits del pivot van donar el primer avantatge pel Fraikin (3-2) en una primera meitat on va trobar-se més còmode en atac -va aconseguir vuit dels seus deu gols- i en què els d’Antonio Rama van aconseguir una renda de dos gols en arribar al descans (13-11).

La màxima va ser de tres tot just començar la segona (14-11), però el Nava va mostrar un punt més d’intensitat defensiva, Lamariano va ajudar sota els pals i Rodrigo Pérez i el pivot Darío Ajo van començar a fer mal a la defensa granollerina. Cap dels dos equips va aconseguir imposar-se, els nervis van començar a aparèixer, i a un minut del final el Nava va confirmar el perill amb dos gols seguits per posar-se 24-25. Tarrafeta se la va jugar amb una acció descarada i va aconseguir, com a mínim, salvar un punt.

L’extrem esquerre Édgar Pérez va tornar a jugar uns minuts després de la seva lesió de llarga durada de la temporada passada, i també va tenir els primers minuts el central Borja Lancina. Oswaldo dos Santos, que es recupera d’un trencament fibril·lar al bessó, continua sense debutar aquesta temporada. Durant el descans del partit el club va oficialitzar el fitxatge del serbi Drasko Nenadic, per substituir la baixa d’Antonio García.

En aquesta enquesta han votat 71 persones.