El Fraikin BM Granollers consolida el quart lloc en vèncer el BM Sinfín per 32 a 27

El Fraikin BM Granollers ha aconseguit desfer-se per cinc gols de diferència (32-27) d’un DS Auto Gomas Sinfín molt lluitador. Els de Carlos Viver han aconseguit trencar el partit a la segona part aturant la connexió entre la primera línia i el pivot de l’equip de Santander.

22/03/2017
Granollers

El partit s’ha mantingut equilibrat durant tota la primera meitat, amb avantatges d’un gol d’uns i altres als primers minuts. El veterà central Óscar Río y el lateral Pablo Paredes han aconseguit connectar amb massa facilitat amb el pivot José Manuel Herrero Lon i, a mitjans de la primera part el Sinfín s’ha posat amb dos gols de diferència (5-7), que ha obligat a Carlos Viver a demanar temps mort. L’entrada de Vicente Álamo, amb un parell d’intervencions tot just entrar, ha permès restablir l’equilibri al marcador (8-8), tot i que el Sinfín ha mantingut l’esquema tàctic i ha seguit fent mal, tant de lluny com des dels sis metres.

Aprofitant un parell de les poques pèrdues de pilota de l’equip de Santander, una aturada d’Álamo i tres contraatacs, el Fraikin ha aconseguit fer un parcial de 4-0 a les acaballes de la primera part, capgirant el marcador -del 12-14 al 16-14-, un avantatge que no ha pogut mantenir de nou per culpa de Paredes i Herrero Lon -aquest ha acabat la primera part amb set gols de set intents-, que han portat el partit al descans amb empat a 16 gols.

A la segona part els de Viver han posat un punt més d’intensitat defensiva i, aquest cop sí, han aconseguit aturar la connexió amb el pivot -a la segona part tan sola ha aconseguit un gol-. Ràpidament el Fraikin s’ha posat amb tres gols de marge (21-18) i, malgrat que el Sinfín s’ha arribat a posar a un gol (21-20), un altre parcial de 3-0 -dos gols d’Álvaro Cabanas i un de Jorge Silva- ha significat el trencament definitiu del partit. A partir d’aquest moment el control del partit ha estat total dels homes de Viver, que han arribat a guanyar de sis gols. Una victòria que els permet mantenir el quart lloc i les distàncies amb els seus perseguidors i afrontar el transcendental partit de diumenge contra el Frisch Auf Göppingen de la Copa EHF amb plena confiança.

Li sembla bé que Pedro Sánchez hagi decidit continuar?

En aquesta enquesta han votat 208 persones.