El Fraikin BM Granollers deixa escapar un punt amb cinc últims minuts nefastos

El BM Granollers tenia una bona oportunitat d’equiparar-se de nou amb l’Ademar León però no ha sabut rematar un partit que ha dominat des de l’inici. El BM Guadalajara, amb un gran Hombrados sota els pals, ha anat fent, sense massa soroll, i ha aprofitat els errors granollerins als últims minuts.

20/04/2016

L’equip de Carlos Viver ha manat sempre al marcador i semblava tenir controlat el partit en tot moment. Malgrat que els avantatges no han estat mai massa amplis -entre un i dos gols, amb un màxim avantatge de tres a la primera part- els granollerins sempre han reaccionat quan el Guadalajara s’apropava al marcador, però han tornat a fallar massa en atac davant un equip que ha tingut en el veterà porter Hombrados un dels seus màxims protagonistes. El Fraikin, un xic irregular, ha tingut en Mamadou Gassama el jugador més destacat de la primera meitat, que ha enlluernat amb la seva capacitat física i els seus gols buscant les teranyines de la porteria d’Hombrados, i Marc Garcia ha marcat el seu gol 400 a la lliga.

La segona part ha començat amb un gol de Ferran Solé que posava el 17-14 al marcador i semblava que l’equip posaria la directa, però no ha estat així. El Guadalajara ha restablert l’equilibri en dues ocasions -empat a 20 i a 22- però mai ha arribat a posar-se per davant. Els minuts anaven passant i els granollerins han tornat a ampliar l’avantatge. A cinc minuts del final un contraatac d’Adrià Pérez ha suposat el màxim avantatge de tot el partit (29-25) però l’equip s’ha bloquejat en atac a partir d’aquí i ha penalitzat les errades amb gols de contraatac del Guadalajara, que ha aconseguit l’empat a mig minut del final.

LLEGIU LA CRÒNICA SENCERA I LES DECLARACIONS DELS PROTAGONISTES A L’EDICIÓ DE DIVENDRES D’EL 9 NOU