El Fraikin BM Granollers es classifica per l’EHF en guanyar el Naturhouse la Rioja en un partit emotiu, ple de comiats

L’equip de Carlos Viver ha dominat clarament a un Naturhouse la Rioja que ha anat de més a menys en un partit en que ja no li anava res. Al final del partit ha arribat l’hora dels comiats, el moment més emotiu del partit.

20/05/2017
Granollers

El partit s’ha mantingut equilibrat durant el primer quart d’hora, amb algun avantatge mínim pels de la Rioja, però amb domini granollerí a partir de l’empat a 2. Amb un parcial de 3-0 els de Viver s’han posat per primera vegada amb dos gols d’avantatge i no han aconseguit escapar-se abans al marcador per les bones intervencions del porter suec del Naturhouse, Richard Kappelin.

Després de superar amb bona nota les dues primeres situacions d’inferioritat, la connexió de la primera línia del Fraikin amb el pivot Adrià Figueras ha portat de corcoll a la defensa del Naturhouse, que ha vist com passava de l’empat avuit a un 12-8 que encarrilava la victòria granollerina.

Figueras, que ha acabat la primera part amb la meitat de gols de l’equip -8 dels 16- ha arrodonit la seva brillant actuació amb quatre gols més per acabar com a màxim golejador del partit, acompanyat per una altra gran actuació de l’extrem Adrià Pérez -set gols-.

Als comiats esperats de Carlos Viver, Vicente Álamo i Álvaro Ferrer, s’hi ha afegit el d’Adrià Pérez, a qui el club ha comunicat que no compta amb ell de cara a la propera temporada.