El Fraikin BM Granollers es planta a semifinals de la Copa en superar el Puente Genil (24-29)

L’equip que entrena Antonio Rama accelera en la segona meitat

El Fraikin BM Granollers ha aconseguit passar a les semifinals de la Copa del Rei d’handbol, després d’imposar-se a l’Ángel Ximénez Puente Genil en el partit de quarts de final disputat aquest divendres a la tarda a Madrid. Els vallesans han construït la victòria en una segona meitat molt destacada. Al descans, els andalusos estaven un gol per davant (14-13).

El primer temps ha estat marcat per les alternatives en el marcador, fruit del joc ràpid en el contraatac dels andalusos com a alternativa a la defensa encertada dels vallesans en el joc estàtic. La defensa del Puente Genil també ha aconseguit aturar l’embranzida ofensiva del Granollers, i això ha propiciat un marcador curt en el descans. En l’últim tram del primer temps, ha estat decisiva una pèrdua del Puente Genil, aprofitada pels vallesans, per deixar el marcador en l’estret marge d’un gol.

La tònica dels primers minuts de la primera part era la mateixa, amb una intensitat defensiva que només permetia alguns intercanvis de gols. Però a mesura que avançava el segon temps, el Granollers ha pogut sumar un parcial de 3-1 per començar a obrir escletxa en el marcador, amb poques errades i una bona aportació de Marc Guàrdia a la porteria.

Sense abandonar la intensitat defensiva, el Granollers ha pogut eixamplar lleugerament l’avantatge per arribar amb tranquil·litat als últims minuts i mantenir les bones sensacions.

En el camí cap a la final, el Fraikin té aquest dissabte una prova dura. S’haurà d’enfrontar al guanyador del partit que, aquest mateix divendres al vespre, disputen l’FC Barcelona i el Logroño La Rioja.

En aquesta enquesta han votat 103 persones.