El Fraikin BM Granollers es queda a les portes de la final

El somni s’ha escapat per un gol. El Fraikin BM Granollers, després d’haver dominat durant la primera part, ha vist com el Nantes li penalitzava uns minuts d’errades en la represa per agafar un avantatge de quatre gols que els granollerins, malgrat que no s’han rendit, ja no han pogut recuperar.

14/05/2016

El partit ha estat com Carlos Viver esperava; el seu equip no només ha plantat cara al potent Nantes -amfitrió, escortat per gairebé 4.000 aficionats-, sinó que l’ha aconseguit anul·lar durant bona part de la primera meitat.

Els granollerins s’han estavellat als primers minuts davant la bona actuació de Matías Schulz però ràpidament s’han posat per davant. Primer amb avantatges d’un gol que el Nantes equilibrava i posteriorment arribant a un màxim avantatge de tres gols (8-5) poc abans del quart d’hora de joc. Una exclusió de Marc Garcia ha permès el Nantes recuperar-se i equilibrar de nou la balança, arribant així al descans amb empat a 12 gols.

PARCIAL DE 0-3 DECISIU

La segona part ha començat amb David Resina -màxim golejador del partit amb deu gols- marcant el ritme golejador d’un Fraikin que ha mantingut el partit equilibrat fins que, pels volts del minut deu, el Nantes ha aconseguit un parcial de 0-3 que els ha situat amb quatre gols de renda (16-20).

Quedava més d’un quart d’hora i els de Viver no s’han rendit. Dos gols seguits de Ferran Solé retallaven les distàncies a dos gols i posteriorment, amb Resina novament protagonista, han tornat a reduir la distància de quatre gols (18-22) fins a la mínima expressió (22-23).

El Fraikin semblava que havia tornat al partit i les esperances s’havien renovat, però el Nantes, amb un joc excessivament lent en atac, ha sabut trobar el pivot Nicolas Tournat que ha marcat tres gols seguits. Ja no quedava temps però els granollerins, amb el seu orgull habitual, han lluitat fins el final per deixar el resultat en un dolorós 26-27 que els obligarà a jugar el partit pel tercer i quart llocs.

Fraikin BM Granollers: Almeida, Arnau Garcia, Figueras (5), Solé (6, 1p), Cañellas (2), Resina (10, 1p) i Márquez -set inicial-; Teixeira (2), Porras, Marc Garcia, Ferrer, Adrià, Sastre (ps), Gassama (1), Puig i Pacheco.

HBC Nantes: Schulz, Gharbi (1), Claire (5), Rivera (8, 6p), Ivic (7), Feliho i Balaguer -set inicial-; Entrerríos, Nyateu, Tournat (6), Derot i Salinas.

Àrbitres: Dalibor Jurinovic i Marko Mrvica (Croàcia). Exclusions: Marc Garcia (2), Ferrer i Resina del Fraikin BM Granollers i Tournat, Ivic i Gharbi de l’HBC Nantes.

Parcials: 2-2, 5-4, 8-7, 9-8, 10-10 i 12-12 -descans-; 14-15, 16-18, 17-20, 18-22, 22-24 i 26-27.

Li sembla bé que Pedro Sánchez hagi decidit continuar?

En aquesta enquesta han votat 138 persones.