El Fraikin BM Granollers estarà a la final a quatre de Nantes

Un últim llançament del Silkeborg bloquejat per la defensa ha permès el Fraikin BM Granollers classificar-se per la final a quatre de la Copa EHF. Els de Carlos Viver s’han mantingut ferms quan el partit s’ha torçat a la segona part i l’han sabut reconduir per fer valer els sis gols de l’anada.

30/04/2016

El Fraikin ha hagut de patir des dels primers minuts. Tot i començar guanyant amb un gol de Marc Cañellas, els de Viver han anat sempre per darrere al marcador, amb diferències que han oscil·lat en un principi entre l’un i els tres gols però que ha arribat a ser de sis gols (12-6) passat el quart d’hora de la primera meitat. Els de Carlos Viver han sabut mantenir el cap fred i han aconseguit reduir la diferència fins els tres gols en arribar al descans (18-15).

Al Silkeborg només li quedava una opció, que era apretar. I ho ha fet des d’un bon començament, amb un parcial de 2-0 que els ha tornat a situar a cinc gols de diferència (20-15). Sis minuts sense marcar, passat el minut cinc, ha permès el Silkeborg capgirar l’eliminatòria per primera vegada (24-17). L’eliminatòria es posava coll amunt però els granollerins, amb fe i bona defensa han aconseguit arribar al final amb opcions i, amb una bona defensa, han aturat l’últim llançament dels danesos que els donava la classificació.