El Fraikin BM Granollers manté el ple de victòries a l’Asobal en un partit ajustat

Pol Sastre evita l’empat amb una aturada en els últims segons

El Fraikin BM Granollers es manté invicte en la Lliga Asobal. Aquest divendres va sumar la quarta victòria en un partit ajustat davant el Cantabria Sinfín, disputat al pavelló del CB Granollers -seu dels partits mentre duren les obres del Palau d’Esports-, amb l’aportació decisiva de Pol Sastre que, amb una aturada als últims segons, va evitar l’empat (30-29).

Els visitants han entrat amb millor peu al partit. Més intensos que els locals, que han arrencat amb imprecisions i pèrdues, els càntabres havien aconseguit distàncies en el marcador que els vallesans no han pogut corregir fins passat el primer quart d’hora quan l’aportació del central Borja Lancina, de nou molt entonat, han contribuït a equilibrar el partit, que ha arribat al descans amb empat (16-16).

En la represa, els visitants han tornat a entrar en escena amb millors prestacions, i no ha pogut ser fins al minut 40 que els jugadors que entrena Antonio Rama han pogut recuperar l’equilibri (20-20). Els minuts posteriors han permès veure el millor BM Granollers del partit, amb distàncies que han arribat a ser de tres gols (28-25 quan faltaven cinc minuts per al final).

Els càntabres encara han pogut tornar a equilibrar el marcador i han tingut opció de tancar el partit amb l’empat després que una errada de Márquez, autor de cinc gols en el partit, ha permès un últim atac als visitants aturat per Sastre.