El Fraikin BM Granollers perd a Pamplona després de dominar fins a deu minuts del final

Els jugadors que entrena Antonio Rama tenien quatre gols de diferència al descans, però han acabat perdent (28-27)

El Fraikin BM Granollers ha perdut en la visita a la pista de l’Anaitasuna en el partit de la segona jornada de la Lliga Asobal disputat aquest dissabte a Pamplona. Els jugadors que entrena Antonio Rama no han pogut repetir la victòria de la primera jornada després d’haver dominat gran part de l’enfrontament.

Al descans disposaven d’una diferència de quatre gols que s’ha anat escurçant a la segona meitat, fins que un parcial de 4-0 per als locals entre els minuts 50 i 55 ha capgirat el resultat. L’intercanvi de gols final no ha afavorit els vallesans, que han acabat perdent per un gol de diferència (28-27) davant un dels rivals directes en les posicions capdavanteres de la classificació.

L’aportació d’Álvaro Cabanas i Adrià Figueras, amb sis gols cada un, i Edgar Pérez i Bernatonis, amb cinc, han estat insuficients per superar els navarresos. Dissabte vinent, els vallesans podran recuperar sensacions si guanyen l’Atlético Valladolid al Palau d’Esports.

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?