El Fraikin BM Granollers perd el primer partit al Palau

El dia que més ple estava el Palau ha arribat la primera derrota del Fraikin BM Granollers. Contra l’Ademar León, el dia de la presentació dels equips del club, l’equip de Carlos Viver no ha estat del tot fi i, quan l’Ademar s’ha posat per davant a la segona part, ja no han pogut reaccionar.

28/10/2015

El Fraikin, malgrat els primers minuts, ha dominat la primera meitat, amb la primera línia força entonada i amb Figueras que en la posició de pivot està fent molta feina aquesta temporada. L’equip ha arribat a guanyar de tres gols (11-8) però ha desaprofitat massa opcions d’atac en moments clau. L’Ademar, quan el porter Vladimir Cupara s’ha entonat, ha recuperat fins arribar a empatar el partit en arribar al descans (13-13).

A la segona part ha estat l’equip de Lleó qui ha dut la iniciativa, amb un Fraikin que no ha estat tan fi com en altres partits en defensa i on la porteria tampoc ha estat del tot fina. A mitjans de la segona part, tot i les situacions d’inferioritat, l’Ademar ha aconseguit escapar-se de cinc gols (18-23) i ha obligat els de Viver a anar a remolc. L’equip ha aconseguit recuperar-se, però li fa faltat un puntet de sort i una mica més de serenor. L’Ademar ha ralentit el partit, sota la permissivitat arbitral, ha tret de polleguera equip, banqueta i afició i, al final, ha tret el rèdit d’una important victòria que els iguala als granollerins en la classificació.

Li sembla bé que Pedro Sánchez hagi decidit continuar?

En aquesta enquesta han votat 140 persones.