El Fraikin BM Granollers planta cara al Barça però acaba caient (37-33)

A la primera part, els homes d’Antonio Rama s’han col·locat amb cinc gols d’avantatge

05/03/2022
Barcelona

El Fraikin BM Granollers ha perdut el derbi de lliga Asobal amb el Barça (37-33) disputat aquest dissabte al migdia al Palau Blaugrana on es celebraven els 50 anys de la secció d’handbol i d’aquesta instal·lació esportiva.

Els locals han sortit forts i han agafat avantatge al marcador però el Fraikin ha tingut una reacció contundent que, gràcies als gols de Pol Valera (8 en tot el partit) ha aconseguit capgirar el marcador i sorprendre al Barça avançant-se amb cinc gols d’avantatge (10-15 al minut 21).

Abans del descans i després d’un temps mort demanat pel Barça, hi ha hagut reacció local: un parcial de 8-2 que ha fet que s’arribés a la mitja part amb el BM Granollers un gol per sota (18-17).

A la represa, el Barça ha seguit amb un plantejament de 5-1 i ha eixamplat la diferència en el marcador fins als set gols d’avantatges (27-20). Després d’un temps mort demanat per Antonio Rama, el Fraikin ha trobat la via per frenar els atacs blaugrana i ha retallat les diferències però sempre s’ha anat quedant a 4 o 5 gols dels locals.

‘Stop war’ ha estat el missatge per demanar la pau a Ucraïna / FCB handbol

No a la guerra

El partit, que ha aplegat més de 3.000 persones al Palau Blaugrana, s’ha obert amb la formació dels dos equips darrera d’una pancarta per demanar la fi de la guerra d’Ucraïna.