El Fraikin BM Granollers planta cara al campió a l’EHF

El Fraikin BM Granollers ha perdut per la mínima en la visita a la pista del campió en el debut en la fase de grups de l’EHF. El Göppingen només ha pogut imposar la seva suposada superioritat a la segona part i ha acabat superant els vallesans (29-28).

La visita a la pista del Göppingen se suposava la més complicada a la fase de grups de la Copa EHF. Era un principi de competició complicat, però una sortida brillant dels vallesans (parcial de 0-6) semblava aplanar el camí per als visitants, que han pogut anar per davant bona part de la primera meitat que ha mantingut durant els primers 30 minuts (13-15)

El Göppingen ha anat retallant diferències, però sense aconseguir distanciar-se en el marcador. Els empats parcials han estat freqüents i els granollerins han aconseguit mantenir-se dins del partit fins al final. El resultat era incert, però finalment els alemanys han aconseguit imposar la teòrica superioritat. Tot i els resultat, els vallesans arrenquen amb bones sensacions la fase prèvia a la final-four de la competició, un dels objectius de la temporada en competició europea.

En aquesta enquesta han votat 90 persones.