El Fraikin BM Granollers s’acomiada de la competició europea tot i plantar cara al poderós Kiel

L’equip que entrena Antonio Rama té una reacció insuficient a la segona meitat

El Fraikin BM Granollers ha sortit derrotat en la visita a una de les catedrals de l’handbol. L’enfrontament davant del THW Kiel ha acabat, com era previsible per la dimensió del rival, amb una derrota (34-28). La derrota deixa l’equip que entrena Antonio Rama sense opcions d’avançar més enllà de la fase de grups en la Copa EHF d’aquesta temporada.

Els alemanys, un dels equips més poderosos d’Europa -amb tres Champions a les vitrines del club i principal favorit per imposar-se en una competició en la qual participa gairebé per accident, han basat la victòria en la distància que han obert en el marcador en la primera meitat, que ha acabat amb set gols d’avantatge (20-13).

En la segona, la millora de les prestacions defensives dels visitants han permès que el marcador s’ajustés. El Granollers ha fet mèrits per acostar-se al marcador i s’ha imposat en el parcial de la segona meitat, però una doble opció de posar-se només un gol per sota a la segona part han estat desaprofitades. Primer Víctor Sáez i després Oswaldo Maestro han errat contraatacs clars, i el Kiel no ha perdonat. En els últims minuts, Rama ha ordenat atacs sense porter. El Granollers no els ha aprofitat i els contraatacs alemanys han estat efectius per obrir més l’avantatge en el marcador.

Al Fraikin BM Granollers només li queda ara a Europa un últim partit contra el GOG danès i, posteriorment, s’haurà de concentrar en la Lliga Asobal amb el repte d’obtenir una plaça per a la competició continental la temporada que ve. L’equip de Granollers està encara en disposició de disputar la segona plaça a la classificació de la competició domèstica.

Què creu que passarà si torna Puigdemont?

En aquesta enquesta han votat 325 persones.