El Fraikin BM Granollers sap patir per remuntar un partit que tenia pràcticament perdut

El Fraikin BM Granollers ha estat al límit de la derrota contra el segon millor equip d’aquesta segona volta, l’Ángel Ximénez Puente Genil, però ha capgirat un 19-25 advers al minut 42 per acabar imposant-se per dos gols, 29-27, amb un parcial final de 10 a 2. Pejanovic i Toledo han tornat a l’equip.

28/03/2015

Els de Viver han començat bé, amb un parcial de 2-0 -tot i perdonar una jugada de contraatac-, amb bona defensa forçant pèrdues del Puente Genil i una aturada de Pol Sastre, però l’equip andalús ha capgirat el marcador amb un parcial de 0-3 amb bones intervencions del porter Álvaro de Hita i, a partir d’aquí, el Puente Genil ha dominat el ritme del partit i el marcador amb un intercanvi de gols que els permetien tenir un o dos gols de marge.

L’entrada de Pejanovic -ja recuperat de la seva lesió- ha estat un revulsiu; tres aturades consecutives seves i un parcial de 3-0 amb dos contraatacs de Moisès Blanxart han permès el Fraikin posar-se de nou per davant (11-10). L’alegria ha durat poc perquè el Puente Genil, movent ràpid la pilota, s’ha tornat a posar per davant. Tres gols consecutius d’Adrià Figueras però, han permès arribar al descans amb empat a 16.

Però l’inici de la segona part ha estat nefast, amb un parcial de 0-4 del Puente Genil en només tres minuts i mig que han fet saltar totes les alarmes. El Puente Genil ha arribat a posar-se amb sis gols d’avantatge (18-24), que han mantingut després del 19-25 de Manuel Porras.

Però pel Fraikin no s’havia acabat el partit; ha aparegut Pejanovic, que després de començar amb tres aturades seguides s’havia desdibuixat, i Del Arco s’ha carregat l’equip a l’esquena -cinc dels seus vuit gols han estat en aquest període-. Els de Viver han empatat a 25 amb un parcial de 6-0 i, tot i fallar un penal i permetre el Puente Genil posar-se dos gols amunt (25-27), l’últim esforç ha permès els granollerins endur-se el partit per 29 a 27.

En aquesta enquesta han votat 81 persones.