El Fraikin BM Granollers s’estrena amb bon peu a Europa

L’equip que entrena Antonio Rama s’imposa clarament en la visita a Hongria (25-30

El Fraikin BM Granollers ha recuperat sensacions a Europa. Després de la clara derrota davant l’Ademar del cap de setmana, els vallesans han recuperat el somriure a Hongria, aquest dimarts. En el partit amb què debutava en competició europea aquest any, ha guanyat amb claredat el Balatonfüredi (25-30). La victòria ha estat fruit d’una bona defensa i l’encert atancant. Aquest últim, personalitzat en Pol Valera, autor de 13 gols.

Tot i el predomini ofensiu del central de la Garriga, ha estat una victòria coral. Començava des de la porteria, amb Rangel amb més del 30% d’aturades. La defensa ha estat solvent, en especial en les arrencades de cada període, en els quals els visitants han aconseguit les distàncies que finalment han mantingut durant tot el partit. També ha estat un partit de moments, com el que ha tingut Antonio García al començament de la segona meitat, amb quatre gols consecutius que han deixat el partit vist per a sentència.

En la primera meitat, la primera estirada dels visitants no s’ha fet esperar. Un 0-5 de sortida, i set minuts amb la porteria imbatuda. El partit es posava molt complicat per als locals, desconcertats per l’arrencada del Granollers. El coixí acumulat ha permès afrontar amb tranquil·litat la tímida reacció local. Només han pogut retallar la diferència a tres gols al final dels primers 30 minuts (12-15).

El retorn a la pista ha deixat la reacció en un vist i no vist per als hongaresos. S’han vist set gols per sota ja en els primers compasos, marcats per l’eficàcia d’Antonio García. La reacció ha estat insuficient, perquè Rangel responia sota pals i Pol Valera continuava amb la seva exhibició particular. En els últims minuts, amb l’entrada de jugadors menys habituals, hi ha hagut una mínima reacció dels hongaresos per deixar la distància a cinc gols (25-30). Amb tot, la superioritat vallesana ha estat clara.

El PSC ha de liderar els pactes per a la nova legislatura al Parlament?