El Fraikin BM Granollers s’imposa a Eibar i ratifica la remuntada a la classificació

El Fraikin BM Granollers s’ha imposat aquest dimarts en la visita a l’Arrate d’Eibar (26-29). Els jugadors que entrena Llorenç Rueda ratifiquen amb aquest resultat la remuntada a la classificació. La vuitena posició està consolidada, i es distancien a dos punts del novè classificat, l’Antequera.

24/03/2010

El Fraikin BM Granollers ha certificat aquest dimarts el seu bon moment, després d’obtenir una victòria treballada en la visita a l’Arrate d’Eibar (26-29). El resultat consolida la vuitena posició a la taula dels vallesans, ara a dos punts del novè classificat.

Ha estat un partit igualat, tret dels últims minuts de cada part, en què l’ofici del Granollers ha permès incrementar la distància en el marcador. Rere una bona defensa i amb Cutura i Salva Puig sumant gols des de la primera línia, el BM Granollers ha aconseguit sumar uns punts que confirmen que el descens queda molt lluny i que, en canvi, apropa a posicions que, en anys precedents, han donat accés a competicions europees.

La primera part ha acabat amb tres gols de diferència per als vallesans, empesos en l’últim tram dels 30 minuts per l’extrem Svitlica. A la represa, l’equip basc ha arribat a empatar en el minut 47. Ha estat llavors quan els vallesans han mostrat ofici per recuperar-se i prendre una distància confortable en el marcador per garantir la victòria.

Davor Cutura ha tornat a ser un jugador decisiu en un enfrontament contra el seu exequip, amb vuit gols. Svitlica i Salva Puig, amb sis gols, i Grundsten, amb quatre, han acompanyat el serbi en l’apartat golejador.

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

En aquesta enquesta han votat 468 persones.