El Fraikin BM Granollers suma a Sagunt la tercera victòria consecutiva (25-34)

La segona línia vallesana, amb una aportació estel·lar de David Resina amb 14 gols, clau en la victòria

El Fraikin BM Granollers ha obtingut una clara victòria aquest dissabte a la tarda en la visita a la pista del Port Sagunt. Després d’un començament igualat, els vallesans han anat consolidant els avantatges fins a acabar el partit amb nou gols de diferència (25-34).

La segona línia dels jugadors que entrena Antonio Rama ha tingut una aportació decisiva en la victòria. Particularment protagonista ha estat l’extrem i capità del Fraikin David Resina, autor de 14 gols, amb un percentatge estel·lar del 82% d’encert. A l’altre extrem, Cabanas ha aportat tres gols i des del pivot, les sis anotacions de Figueras (molt encertat al contraatac) i de Porras, amb sis i quatre gols respectivament, han estat decisives.

El partit ha començat igualat, i de fet els vallesans no han agafat avantatges significatius fins al minut 15 de la primera meitat, quan un parcial de 0-3 els ha donat les primeres diferències favorables (6-9). Els locals ha pogut mantenir aquesta diferència sota control i, al final de la primera part, els visitants havien eixamplat la distància en un sol gol més (12-16).

A la segona meitat, un altre parcial favorable als vallesans (0-4) posava molt difícil la remuntada per a l’equip valencià, al qual no ha afavorit l’intercanvi de gols que hi ha hagut fins al final. El Granollers no ha notat les absències de Cañellas i Edgar Pérez i ha consolidat les mostres de millora defensiva dels partits precedents.