El Fraikin BM Granollers supera la seva primera final amb un gran partit i ja és a només dos punts d’assegurar el quart lloc

L’equip de Carlos Viver ha fet els deures i, aprofitant l’ensopegada de l’Helvetia Anaitasuna, dimecres a Osca, s’ha situat a sis punts de l’equip navarrès quan en queden vuit en joc. Els granollerins han dominat el partit contra l’Ángel Ximénez Puente Genil des del primer minut amb relativa facilitat i s’han imposat per 31-26.

21/04/2017
Granollers

Quatre aturades seguides de Vicente Álamo i un parcial inicial de 4-0 han servit perquè l’equip de Carlos Viver marqués territori des de l’inici. Amb una bona defensa -el màxim golejador de la Lliga Asobal, Novica Rudovic, tan sols ha aconseguit marcar tres gols, dos dels quals als últims minuts de partit- i sortint ràpid en contraatac, els granollerins han aconseguit obrir escletxa al marcador malgrat que el Puente Genil ha estat capaç de reaccionar i restablir l’equilibri.

Amb Rudovic completament fora del partit, Nacho Moya i l’exjugador del BM Granollers Juan Antonio Vázquez, Chispi, han estat els únics referents en atac de l’equip que entrena un altre exjugador granollerí, Quino Soler. Després d’aconseguir empatar a vuit, el Fraikin ha fet un altre parcial de 4-0 que ha estat l’estirada definitiva, just abans del descans (17-11).

A la segona part l’equip ha seguit defensant amb molta intensitat i atacant amb contribució de tot l’equip i contraatacant amb èxit, mentre el Puente Genil Alberto Castro era l’únic que aconseguia trencar la bona defensa dels de Viver.

L’equip de Viver tindrà la primera ocasió per assegurar-se el quart lloc en la propera jornada, precisament a la pista del seu immediat perseguidor, l’Helvetia Anaitasuna, el proper dimecres 10 de maig.

LLEGIU LA CRÒNICA SENCERA I LES VALORACIONS POSTPARTIT A L’EDICIÓ DE DILLUNS D’EL 9 NOU

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?