El Fraikin BM Granollers passa ronda a la Copa del Rei en superar clarament l’Ademar de Lleó (23-31)

Els jugadors que entrena Antonio Rama exhibeixen un gran treball defensiu i se situen a un partit de la final

El Fraikin BM Granollers ha superat clarament aquest divendres l’Ademar de Lleó en un partit corresponent a la fase final de la Copa del Rei que es disputa a Alacant fins diumenge. Després d’exhibir un bon treball defensiu, l’equip que entrena Antonio Rama s’ha imposat en el partit de quarts de final per un clar 23-31.

Tot i els dubtes per la càrrega de partits que acumulen els jugadors, especialment els de primera línia a causa de les lesions d’alguns dels jugadors que impedeixen fer els cicles de rotació més habituals, els vallesans han disputat un partit molt complet i han pogut superar un equip que els havia superat en els dos enfrontaments de l’actual lliga Asobal.

Aquest divendres, la situació ha estat completament diferent des dels primers minuts. El Granollers ha arribat per davant en el marcador al minut 10 i ja no ha deixat d’incrementar l’avantatge, tot i que s’ha arribat al descans amb només tres gols de renda (13-16).

La reacció dels castellans no ha arribat i, al contrari, el Granollers ha tornat a eixamplar la distància en el marcador amb parcials favorables que li han permès arribar a estar fins a nou gols per davant en diverses fases de la segona part. Les aportacions golejadores d’Antonio García, Àlex Márquez i Adrià Figueras -sis gols cada un- s’han sumat a les bones prestacions defensives i de Marc Guàrdia sota pals.

Cuenca a la semifinal

El Fraikin supera la primera ronda de la fase final amb bona nota, però en el camí cap a la final encara haurà de superar un altre rival, el Cuenca que ha guanyat aquest divendres al Bidasoa en un altre partit de quarts de final. A l’altra banda del quadre, el Barça és el principal favorit per arribar a la final de diumenge.