El Fraikin BM Granollers torna a passar per sobre del Bregenz i es planta a vuitens de la EHF

El Fraikin BM Granollers ja té els dos peus als vuitens de final de la Copa EHF després de derrotar aquest diumenge al migdia al Bregenz austríac per 33 gols a 25. Els homes de Manolo Cadenas han fet bons els pronòstics després de la victòria per la mínima que van aconseguir al partit d’anada.

04/12/2011

El Fraikin BM Granollers ha aconseguit la classificació per als vuitens de final de la copa EHF després de guanyar aquest diumenge al migdia al Bregenz Handball d’Àustria en el partit disputat aquest diumenge al migdia al Palau d’Esports de Granollers. Els homes de Manolo Cadenas s’han imposat per 33-25. Al partit d’anada, ja havien guanyat per un gol d’avantatge.

Els locals han anat sempre per davant en el marcador. El Granollers ja ha dominat en el primer temps tot i que aquest domini no s’ha vist reflexat en el marcador perquè la diferència de gols ha estat mínima.

El partit, però, no s’ha decantat clarament a favor del Fraikin fins a la segona part quan els vallesans han aconseguit ampliar els avantatges. Han estat claus una defensa 5-1, la rapidesa en els contratacs i les bones coordinacions en el joc. Tot i no jugar de forma brillant, el Granollers ha sabut imprimir un ritme alt al partit i els visitants han acabat rendits al joc local. L’avantatge màxim per als vallesans ha estat de 9 gols en diversos moments de la segona part.

Al Granollers, destaca el paper del jove Ferran Solé amb sis gols.

En aquesta enquesta han votat 889 persones.