El Fraikin BM Granollers venç a Hongria i es classifica per quart any consecutiu per la fase de grups de l’EHF

L’equip granollerí, que ha viatjat a Balatonfüred amb set gols de marge del partit d’anada, ha fet un partit molt seriós, novament des de la defensa, ha sabut reaccionar a l’empenta inicial de l’equip hongarès i ha acabat guanyant el partit (25-27)

25/11/2017
Granollers

S’esperava una sortida forta del Balatonfüredi, amb l’atac de set contra sis com a característica per intentar eixugar renda i, llevat de l’empenta inicial que els ha permès avançar-se de dos gols, i d’una segona embranzida després de l’entrada a pista del lateral Yury Semenov -màxim golejador del partit amb vuit gols- els granollerins han controlat el ritme del partit i, fins i tot, el marcador. D’aquesta manera, l’equip d’Antonio Rama ha aconseguit, per quart any consecutiu, estar present a la fase de grups de la Copa EHF.

El Balatonfüredi ha arribat a guanyar, en el seu millor moment, per tres gols de diferència (7-4), diferència que ha mantingut fins el 9-6. Tres gols seguits del Fraikin han servit per empatar de nou el partit i poc després el Fraikin s’ha posat per davant, arribant al descans amb un favorable 12-13.

En la represa l’equip hongarès ha tornat a sortir amb força però la diferència a recuperar era més gran i tan sols han aconseguit posar-se un gol amunt. Després els granollerins, amb una defensa molt sòlida, un Bombom Almeida que ha tornat a repondre quan se’l necessitava i un atac disciplinat han aconseguit escapar-se al marcador i callar el poc ambient que hi havia per part de l’afició local.