El Fraikin BM Granollers venç a Port Sagunt i es distancia dels seus perseguidors

L’equip de Carlos Viver ha fet un partit molt complert, sobretot a la primera meitat, on ha marcat diferències i després ha sabut aguantar les escomeses del Fertiberia Puerto Sagunto per aconseguir una victòria molt important en la lluita per assegurar la quarta posició a la lliga.

15/04/2017
Granollers

El Fraikin BM Granollers ha fet una molt bona primera meitat, sòlida en defensa i amb molt d’encert en atac i això li ha permès manar al marcador a partir del minut set. Fins aleshores, si bé els granollerins portaven la iniciativa, el Fertiberia Puerto Sagunto replicava cada un dels gols granollerins.

A partir del minut set, un seguit d’aturades de Pol Sastre i alguna pèrdua de pilota forçada per la bona defensa han estat l’inici d’un parcial de 0-4 que ha posat el Fraikin amb un bon marge (3-7), que de mica en mica ha anat ampliant fins arribar a un màxim avantatge de set gols (8-15), passat el minut 20.

El contraatac i la gran efectivitat en el llançament han estat el fonament perquè la diferència de set gols es mantingués gairebé fins arribar al descans (11-18, min. 27), malgrat que amb l’exclusió de Marc Cañellas a les acaballes de la primera part el Puerto Sagunto ha recuperat dos gols (14-19).

L’equip valencià ha sortit amb un punt més d’intensitat a la represa, el porter Bruixola ha aparegut una mica més que a la primera i, així, ha aconseguit escurçar les distàncies una mica més, fins arribar als tres gols (20-23) després d’un gol del lateral Juan de Dios Linares aprofitant també les exclusions d’Álvaro Cabanas i Marc Garcia.

Però Pol Sastre ha tornat a ser decisiu en aquests moments, amb noves aturades que han permès tornar a llançar ràpids contraatacs i ampliar de nou les distàncies per assegurar la victòria. Puerto Sagunto aconseguia fer mal quan connectava amb el pivot brasiler Alexandro Pozzer o amb els llançaments de Linares o Jaka Spiljak. Tot i això, els de Viver han tingut sempre el partit sota control, amb Sastre i David Resina com a jugadors més destacats.

Amb la diferència estabilitzada entorn als cinc gols el partit ha anat morint amb més aturades de Sastre i sentenciant la victòria a base de ràpids contraatacs per sumar la catorzena victòria de la temporada, que els allunya a quatre punts d’un Helvetia Anaitasuna que avui ha perdut a la pista del Naturhouse la Rioja (34-27).

En aquesta enquesta han votat 859 persones.