El Fraikin BM Granollers venç a un incòmode BM Benidorm i depèn d’ell mateix per estar a la Copa Asobal

A l’equip d’Antonio Rama li ha costat trobar l’equilibri en el joc sobretot per la bona defensa i l’extraordinària actuació del porter del Benidorm Mile Mijuskovic. Quan els granollerins han trobat major encert en atac han decantat el partit al seu favor.

El partit ha tingut una primera meitat escassa en gols per la gran intensitat defensiva d’ambdós equips i per l’encert d’ambdues porteries, destacant sobretot la del Benidorm, on Mile Mijuskovic ha aconseguit arribar al descans amb 12 aturades i un 60% d’encert. Els granollerins han arribat a tenir tres gols de marge als primers minuts amb el 5-2 però l’encert del porter montenegrí ha permès l’equip de Zupo Equisoain mantenir-se viu al partit.

La segona part ha començat amb empat a vuit i un parcial de 0-2 que ha posat el Benidorm amb el seu màxim avantatge de tot el partit (8-10). Aquest avantatge l’han mantingut mentre Mijuskovic ha mantingut l’encert sota els pals però els granollerins han trobat més facilitat per marcar des de la distància i treient situacions avantatjoses amb Gonzalo Porras a la posició de pivot i això ha permès els de Rama capgirar el marcador.

Als últims minuts les aturades de Marc Guàrdia i l’efectivitat ofensiva han permès el Fraikin sumar la novena victòria de la temporada, que els deixa en la tercera posició després de les derrotes de l’Ademar León -32-29 a Logronyo- i del Quabit Guadalajara -34-27 a Zamora.

Una victòria, dimecres a Guadalajara, asseguraria al Fraikin un lloc a la Copa Asobal, tot i que l’empat els podria servir, sempre i quan el Liberbank Ciudad Encantada no guanyi a la pista del Bada Huesca.