El Fraikin BM Granollers venç a un incòmode BM Benidorm i depèn d’ell mateix per estar a la Copa Asobal

A l’equip d’Antonio Rama li ha costat trobar l’equilibri en el joc sobretot per la bona defensa i l’extraordinària actuació del porter del Benidorm Mile Mijuskovic. Quan els granollerins han trobat major encert en atac han decantat el partit al seu favor.

09/12/2017
Granollers

El partit ha tingut una primera meitat escassa en gols per la gran intensitat defensiva d’ambdós equips i per l’encert d’ambdues porteries, destacant sobretot la del Benidorm, on Mile Mijuskovic ha aconseguit arribar al descans amb 12 aturades i un 60% d’encert. Els granollerins han arribat a tenir tres gols de marge als primers minuts amb el 5-2 però l’encert del porter montenegrí ha permès l’equip de Zupo Equisoain mantenir-se viu al partit.

La segona part ha començat amb empat a vuit i un parcial de 0-2 que ha posat el Benidorm amb el seu màxim avantatge de tot el partit (8-10). Aquest avantatge l’han mantingut mentre Mijuskovic ha mantingut l’encert sota els pals però els granollerins han trobat més facilitat per marcar des de la distància i treient situacions avantatjoses amb Gonzalo Porras a la posició de pivot i això ha permès els de Rama capgirar el marcador.

Als últims minuts les aturades de Marc Guàrdia i l’efectivitat ofensiva han permès el Fraikin sumar la novena victòria de la temporada, que els deixa en la tercera posició després de les derrotes de l’Ademar León -32-29 a Logronyo- i del Quabit Guadalajara -34-27 a Zamora.

Una victòria, dimecres a Guadalajara, asseguraria al Fraikin un lloc a la Copa Asobal, tot i que l’empat els podria servir, sempre i quan el Liberbank Ciudad Encantada no guanyi a la pista del Bada Huesca.