El Fraikin BM Granollers venç el Quabit Guadalajara i acaba en una meritòria tercera posició

Els d’Antonio Rama no han pogut acabar segons per la victòria de l’Abanca Ademar León a la pista del Recoletas Atlético Valladolid però sí ha aconseguit igualar el rècord de 42 punts que ja va aconseguir al final de la temporada 2014/15.

19/05/2018
Granollers

El Fraikin ha dominat el partit des de l’empat a tres, moment en què la bona defensa i els contraatacs han permès obrir les primeres diferències al marcador. Després de dos contraatacs consecutius, i amb el 7-4 al marcador, el tècnic visitant César Montes ha demanat temps mort. Just després els de Rama han assolit la màxima diferència de la primera meitat (9-5), diferència que s’ha mantingut fins el 12-8, moment en què el Quabit Guadalajara, amb un parcial de 0-5, s’ha posat de nou per davant.

La reacció granollerina ha tornat a sortir de la defensa i dels contraatacs i els de Rama han arribat al descans amb un gol de marge (17-16), una diferència que han aconseguit ampliar als primers minuts de la segona meitat gràcies a un parcial de 4-0 (21-16). A partir d’aquí el Fraikin ha sabut gestionar el ritme del partit fins que, als últims minuts, amb un canvi defensiu del Guadalajara -defensa 5-1- els de Montes s’han arribat a posar a un gol (31-30). El gol final d’Ian Tarrafeta ha servit per segellar la victòria i una tercera posició que portarà l’equip a la Copa EHF per cinquena temporada consecutiva.

Ha estat un partit emotiu, al final del qual el club ha volgut fer un homenatge als sis jugadors que no seguiran al club la temporada vinent: Marc Cañellas, Álvaro Cabanas, Rolandas Bernatonis, Jorge Silva, Gonzalo Porras i Albert Pujol.