El Fraikin cau a les semifinals de la Copa Asobal en una mala segona meitat

El Bidasoa s’imposa per 30-25, tot i que els vallesans tenien un avantatge mínim a la mitja part

Una mala segona part en què el Fraikin BM Granollers s’ha estavellat contra la defensa del Bidasoa d’Irún ha allunyat els vallesans de la sisena final a la Copa Asobal d’handbol. En un partit disputat aquest dissabte a la tarda al pavelló de Barris Nord de Lleida, que acull una competició que disputen els quatre primers classificats de la Lliga Asobal, els bascos han imposat la seva llei amb un marcador clar (30-25).

El partit havia començat molt malament per als jugadors que entrena Antonio Rama. El 5-1 de parcial, amb dos travessers de Figueras i Gassama inclosos, ha obligat el tècnic del Fraikin a demanar un temps mort que ha reactivat els seus jugadors, que han aconseguit igualar el partit a 5 i, posteriorment, prendre distàncies de fins a tres gols. Les errades en atac en aquesta situació han tornat a igualar el marcador, però al final de la primera meitat, sobre la botzina que en marcava el final, Gassama ha aconseguit donar un mínim avantatge d’un gol als vallesans.

L’intercanvi de gols de la represa ha durat poc. Els bascos han tancat les línies de passada al pivot Figueras i la primera línia vallesana no ha aconseguit trobar el camí de la porteria del Bidasoa. L’encert sota pals de Marc Guàrdia era insuficient perquè el BM Granollers aconseguís apropar-se en el marcador, amb més de sis minuts sense anotar.

El Bidasoa ha trobat la tranquil·litat necessària per agafar una distància màxima de set gols (28-21), quan el desencert del BM Granollers era més evident. L’alternativa defensiva a la desesperada del Granollers, amb Sáez a l’avançat en un 5-1, tampoc ha estat cap inconvenient per al Bidasoa, molt còmode a la pista per l’avantatge que havia acumulat-

El Bidasoa ha semblat més fresc després d’una primera volta molt dura per a tots els equips en un campionat molt igualat (en dona fe que entre el segon i el sisè classificat només hi ha un punt de diferència. Els problemes físics del Granollers (Antonio García, un dels líders de la primera línia gairebé no ha pogut jugar, i han estat absents Oswaldo i Edgar Pérez) han estat un entrebanc per als vallesans en la competició.

En aquesta enquesta han votat 879 persones.