El Fraikin, finalista de la Copa Asobal

El Fraikin BM Granollers s’ha classificat per jugar la seva quarta final de la Copa Asobal en quatre participacions després de vèncer amb solvència l’equip amfitrió, l’Abanca Ademar León, per 23 a 30. Els de Carlos Viver han dominat el partit des del minut u amb una defensa molt consistent i molta efectivitat en atac.

17/12/2016
Granollers

L’equip de Carlos Viver ha començat marcant la pauta amb un parcial de 0-3 i ha obligat al tècnic local Rafa Guijosa a aturar per primera vegada el partit abans del minut cinc amb un 1-5 al marcador. L’Ademar ha estat molt erràtic, amb una defensa granollerina molt sòlida i amb bones intervencions de Vicente Álamo, i el temps mort no els ha servit per arreglar la situació perquè el Fraikin ha seguit ampliant el seu avantatge.

La primera meitat dels granollerins ha estat excel·lent, i abans del primer quart d’hora de joc Guijosa ha hagut de demanar un altre temps mort amb un 3 a 12 favorable al Fraikin. A partir d’aquest moment, i amb un canvi defensiu a 5-1, el partit s’ha equilibrat, i malgrat que l’Ademar ha fet un parcial de 3-0 i s’ha posat a sis, els de Viver han sabut mantenir el cap fred i han tornat a ampliar el marge per arribar al descans amb vuit gols de renda (8-16).

A la segona part s’esperava una reacció de l’Ademar, empès per la seva afició, però els homes de Guijosa han seguit fallant en excés en atac, malmetent la bona actuació de Nacho Biosca sota els pals. El Fraikin ha superat un moment crític al minut cinc de la represa amb una triple exclusió -Marc Garcia, Cabanas i Cañellas- que s’ha saldat amb un parcial local d’1 a 0 i de mica en mica el partit s’ha anat apagant.

L’Ademar ha canviat la defensa per sortir a pressionar a tota la pista però no ha aconseguit retallar massa la diferència, amb un Granollers que anava marcant gols per mantenir la renda sempre al voltant dels vuit o nou gols, apagant de mica en mica els ànims de la nombrosa afició local.

“El primer quart d’hora que ha fet l’equip ha estat per emmarcar. L’hauríem d’ensenyar als nostres nanos de la base perquè ha estat perfecte”, ha començat dient l’entrenador del Fraikin en roda de premsa. “Teníem un plantejament de partit i sempre penses que pot anar bé, però si he de ser sincer, no m’esperava arribar a la mitja part guanyant de vuit gols”, ha continuat dient. “Hem estat molt concentrats defensivament i molt efectius en atac”, ha afegit. Viver admet que el Barça potser estarà una mica més descansat “perquè ha pogut rotar més els seus homes, però demà és una final, i el cansament, arribats a aquest punt, no crec que sigui tan influent”, ha conclòs molt satisfet

El PSC ha de liderar els pactes per a la nova legislatura al Parlament?

En aquesta enquesta han votat 376 persones.