El Fraikin passa pàgina amb una clara victòria davant el Frigoríficos Morrazo

El Fraikin BM Granollers ha recuperat les bones sensacions en vèncer el Frigoríficos Morrazo per un clar 31 a 21 i ja pensa en el partit de la Copa EHF contra el Porto. L’equip de Carlos Viver ha fet un gran partit en defensa i Pol Sastre ha acabat amb 24 aturades i un 53% d’encert.

01/03/2017
Granollers

Després de patir per vèncer el BM Benidorm -cuer- i de perdre amb contundència a Valladolid, l’equip granollerí ha marcat la pauta des del primer minut de joc i ràpidament ha agafat un clar avantatge que ja no s’ha deixat recuperar. Les aturades de Pol Sastre i la intensitat defensiva han estat claus per aconseguir que el conjunt gallec tingués una efectivitat molt baixa en atac -ni Milosevic ni Potic primer, ni Muratovic ni Casares després- i perquè el Fraikin pogués anar marcant distàncies amb transicions ràpides i contraatacs.

Passat el quart d’hora de joc el Fraikin ja guanyava de vuit gols de diferència (11-3) i Viver ha començat a fer rotacions, en les quals, i com a novetat, ha entrat el jove del planter Adrià Cumplido, que ha pogut debutar a la Lliga Asobal i, a més, fer-ho marcant un gol. Aquesta rotació de jugadors no ha minvat la intensitat defensiva d’un equip que ha seguit tenint en Sastre al gran protagonista, acabant la primera meitat amb un 63% d’encert.

Els granollerins han començat la segona meitat amb deu gols de marge i aquest mateix ha estat el marge amb què ha acabat el partit. Els gallecs, a l’inici de la segona meitat, han aconseguit retallar-la fins els vuit gols, però no han pogut donar-li continuïtat a la retallada pel bon treball defensiu dels de Viver. El Fraikin ha arribat a disposar de 13 gols de marge (28-15), tot i arribar al final amb un 31-21 que els permet afrontar el difícil desplaçament a Porto de dissabte amb bones sensacions.

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 210 persones.