El Fraikin planta cara però cau contra el Barça en la final de la Supercopa de Catalunya

El Fraikin BM Granollers no ha pogut repetir l’èxit aconseguit per l’equip femení un parell d’hores abans i ha acabat perdent la final de la Supercopa de Catalunya contra el FC Barcelona Lassa. El partit s’ha decantat cap al cantó blaugrana a la segona part.

26/10/2016
Granollers

El partit ha començat molt malament per un Fraikin que ha vist com, just després del 0-1 aconseguit per Álex Márquez, el Barça li feia un parcial de 6-0 que el posava amb un clar avantatge d’inici. Els granollerins han topat una i altra vegada amb la bona defensa dels de Xavi Pascual, que han tapat bé la connexió granollerina amb Adrià Figueras i han aconseguir alguns d’aquests sis gols amb ràpids contraatacs, penalitzant com sempre les errades ofensives del rival.

De mica en mica però, el joc granollerí s’ha anat estabilitzant, atacant amb una mica més de tranquil·litat i reforçant la faceta defensiva i la porteria. Gràcies a algunes intervencions de Pol Sastre i als gols d’Álex Márquez -quatre gols, tots quatre a la primera part- i de Figueras -que ha acabat trobant el seu espai entre les torres defensives blaugranes- els de Carlos Viver han anat escurçant les diferències fins arribar a la mitja part amb empat a 14.

El Barça ha començat la segona meitat amb un parcial de 3-0 però ha estat una segona meitat més equilibrada, amb avantatges que han anat oscil·lant entre un i tres gols. A mitjans de la segona meitat l’exclusió d’Arnau Garcia ha resultat clau; els blaugranes han obert un petit forat al marcador i els granollerins, amb alternatives defensives, ho han provat tot però s’han trobat amb un gran Gonzalo Pérez de Vargas que ha permès el seu equip acabar de rematar la feina.