El Fraikin remunta l’Aarhus i es classifica per als quarts de l’European League

La victòria d’aquest dimarts contra l’equip danès (25-30) dona el bitllet al Granollers per jugar contra el Flensburg

El Fraikin BM Granollers va fer fàcil el que semblava difícil i aquest dimarts al vespre va remuntar l’eliminatòria de vuitens de l’European League a la pista de l’Skanderborg-Aarhus (25-30). La victòria li val el bitllet per disputar els quarts de final contra el Flensburg.

Els vallesans van fer un partit molt complet i en cap moment van estar per darrere en el marcador. Antonio García va encarrilar el matx per al Granollers als primers minuts. Rangel va ser providencial a la porteria, mentre Jan Gurri i Bruno Reguart lideraven l’equip en atac. El partit se’n va anar al descans amb un resultat de 13-16. A la segona part, el Fraikin va augmentar distàncies fins que va signar el 25-30 final.

L’anada dels quarts de final de l’European League es disputarà el dimarts 11 d’abril a Granollers. La tornada serà una setmana després, el dia 18, a Flensburg.