El Fraikin s’emporta per davant el Benidorm

El Fraikin BM Granollers està demostrant una gran solidesa, no només defensiva sinó també ofensiva, i aquest cop qui n’ha patit les conseqüències ha estat el BM Benidorm, que s’ha endut 38 gols cap a terres valencianes. La victòria de l’equip de Carlos Viver és la 350 dels granollerins a l’Asobal.

03/10/2015

El Fraikin ha començat el partit encaixant un gol però ràpidament ha capgirat el partit i, de mica en mica, amb bones defenses i corrent ràpid al contraatac, ha obert un gran forat al marcador amb un primer parcial de 7 a 2 que ha obligat l’entrenador del Benidorm Fernando Latorre a demanar temps mort amb un 7-3 favorable als granollerins.

La defensa, novament, ha estat el punt fort d’un Fraikin que ha seguit ampliant l’avantatge i ha obligat el Benidorm a demanar un altre temps mort amb 16-9 al marcador. Això tampoc ha aturat el bon moment defensiu dels de Viver, que han bloquejat i recuperat nombroses accions i, amb ràpids contraatacs han eixamplat la distància fins a un màxim de deu gols (22-12) poc abans del descans.

A la segona part, amb el partit dat i beneït, els joves han tingut minuts i han respost perfectament. Marc Cañellas, que ha jugat des de l’inici en atac, ha acabat amb cinc gols, igual que Jose Guilherme de Toledo i Ferran Solé ha estat el màxim golejador amb vuit gols. El marge a la segona part no ha baixat mai dels deu gols i, amb l’últim gol de Cañellas, s’ha arribat a un màxim avantatge de 14 (38-24).

Li sembla bé que Pedro Sánchez hagi decidit continuar?

En aquesta enquesta han votat 258 persones.