El Fraikin treu la rauxa per assegurar els dos punts davant el Bidasoa Irun

L’equip granollerí ha patit de valent per endur-se la victòria davant un Bidasoa que s’ha mantingut en tot moment dins del partit. Les decisions arbitrals han tret de polleguera tots dos equips i han posat un punt més de tensió a un partit ja de per si igualat.

09/04/2017
Granollers

Després de fer-li un petit homenatge a Vicente Álamo per haver arribar als 500 partits a la Lliga Asobal, el partit ha començat amb diverses errades de l’equip granollerí -entre elles un llançament de penal- i amb el Bidasoa posant-se per davant. Però ha estat un partit en què cap dels dos equips ha aconseguit grans diferències i marcat, sobretot, per les polèmiques decisions arbitrals, que han posat un llistó molt alt d’inici però que no han sabut mantenir durant la resta del partit.

Els de Carlos Viver han aconseguit una màxima renda de tres gols cap a les acaballes de la primera part (10-7 i 11-8) però el Bidasoa ha aconseguit reduir-la fins al 12-11 amb el qual s’ha arribat al descans. No només han aconseguit això, sinó que, en tornar dels vestidors, han fet un parcial de 0-2 que els tornava a posar per davant (12-13).

Les alternatives al marcador han estat constants. Marc Garcia ha estat expulsat amb vermella directa al minut 38 però els jugadors del Fraikin han aconseguit situar-se de nou per davant. La igualtat s’ha mantingut i, després de l’expulsió, Viver ha proposat una defensa mixta sobre el cardedeuenc Borja Lancina que l’ha aconseguit aturar. Llavors ha estat Eduard Nonó qui ha agafat el pes de l’atac del Bidasoa i ha aconseguit que el seu equip es mantingués dins del partit fins a l’últim minut i mig, en què els granollerins han agafat una diferència de dos gols. El Bidasoa ho ha provat però no ha aconseguit restablir l’equilibri.

Aquesta victòria permet el Fraikin mantenir-se al quart lloc i mantenir els dos punts de marge sobre el seu immediat perseguidor, l’Helvetia Anaitasuna, que també ha guanyat aquest migdia al Puente Genil, 31-29.

En aquesta enquesta han votat 876 persones.