El Fraikin venç a Dinamarca, però la victòria del Saint Raphael el deixa fora de l’EHF

El Fraikin BM Granollers ha aconseguit la victòria a la pista del HC Midtjylland per tres gols de diferència (24-27), però la clara victòria del Saint Raphael davant el Füsche de Berlin li ha barrat el pas als quarts de la competició europea

01/04/2017
Granollers

La victòria del Saint Raphael davant el Füsche de Berlín ha barrat el pas del BM Granollers als quarts de final de la Copa EHF. Els jugadors que entrena Carlos Viver han fet els deures en imposar-se a la tarda a Dinamarca (24-27), però l’equip francès s’ha classificat com a segon de grup amb millor puntuació que els vallesans. La difícil combinació de resultats que haurien donat accés a la fase decisiva de la competició europea no s’ha acabat produint.

A Dinamarca, Els de Carlos Viver han començat el partit amb força i s’han posat ràpidament amb tres gols d’avantatge (2-5). El Midtjylland, que comptava amb les importants baixes de Hansen i Tangen, no s’ha donat per vençut i ha aconseguit redreçar el mal inici de partit amb un parcial de 4-0 que els ha posat per davant (6-5).

La igualtat s’ha mantingut durant uns minuts, amb avantatges mínims per un i altre equip, fins que el Fraikin ha tornat a apretar, amb una bona defensa acompanyada de bones aturades de Pol Sastre. Això ha permès escapar-se amb una màxima diferència de cinc gols (12-17) que s’ha quedat en quatre en arribar al descans.

Al començament de la segona part els de Viver han superat una situació d’inferioritat -exclusió d’Álvaro Ferrer- sense rebre cap gol i han aconseguit, a més, escapar-se amb la màxima diferència de tot el partit (16-22). Però uns minuts d’espessor en atac han permès al Midtjylland somiar amb la remuntada amb atacs molt ràpids. L’equip danès ha arribat a posar-se a només un gol però el Fraikin ha pogut tallar la reacció per acabar guanyant de tres gols.